«Міністр економіки» окупованого Криму про санкції США проти нього: Мені фіолетово

«Міністр економіки» окупованого Криму про санкції США проти нього: Мені фіолетово
Санкції проти кримських чиновників

Так званий міністр економічного розвитку окупованого Криму Андрій Мельников радий, що його «участь в економічному розвитку Криму було помічена урядом США»

Підконтрольний Кремлю «міністр економічного розвитку окупованого Криму» Андрій Мельников вважає, що санкції США не позначаться на долі його заощаджень. Чиновник також відзначив позитивні моменти у запровадженні персональних санкцій на його адресу з боку США.

«Я радий, що моя участь в економічному розвитку Криму було помічена урядом США. Хочу повідомити, що в мене немає грошей за кордоном, немає активів, тому мені фіолетові взагалі ці санкції. Навіщо США таке роблять? Напевно, в них така послідовна позиція, яка нас узагалі не зачіпає», – сказав Мельников.

Він також вважає, що санкції не зачіпають Крим.

«Вони (санкції – Ред.) не є перешкодою ні для чого. Таке враження, що ці організатори санкцій говорять самі з собою, але на Крим вони взагалі не впливають», – наголосив Мельников.

Нагадаємо, міністерство фінансів США 20 червня повідомило про внесення нових фізичних і юридичних осіб до списків для обмежень, запроваджених раніше чи більше програм через агресію Росії проти України, спочатку в Криму, а потім на частини Донбасу. 

Санкції торкнуться ще 11 фізичних і юридичних осіб в анексованому Криму, серед них шість банків, що працюють на півострові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: