Міністр розповів, коли оберуть керівників «Укрзалізниці»

Міністр розповів, коли оберуть керівників «Укрзалізниці»
Міністр інфраструктури Володимир Омелян

1 вересня координаційний комітет на чолі з віце-прем'єром розгляне графік конкурсів на керівництво компанії

Конкурс з відбору голови правління та членів наглядової ради державної компанії «Укрзалізниця» має бути оголошений до 1 жовтня.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ході зустрічі в Європейській Бізнес Асоціації, повідомляє УНІАН.

«При цьому у бізнесу не повинно бути питань: де ви взяли таких людей? Це повинні бути фахівці. Також необхідно запустити процес обрання наглядової ради, який повинен контролювати роботу правління компанії», - сказав він.

За словами міністра, 1 вересня координаційний комітет на чолі з віце-прем'єром розгляне графік цих конкурсів і через тиждень Кабмін може призначити членів правління. Омелян не виключив, що керівником «Укрзалізниці» може стати нинішній виконуючий обов'язки голови правління держкомпанії Євген Кравцов.

«У нього є шанс, і від нього залежить, як він його використовує. Він може бути як реформатором, так і Балчуном номер два», - сказав міністр.

9 серпня керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун вирішив піти у відставку.

Уряд призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови «Укрзалізниці» першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: