«Міносвіти ДНР» зазиває у свої вузи абітурієнтів із підконтрольної Києву частини Донбасу

«Міносвіти ДНР» зазиває у свої вузи абітурієнтів із підконтрольної Києву частини Донбасу

У «міносвіти ДНР» занепокоєні низькою кількістю студентів в їхніх вузах

Вузи, що перебувають на території під контролем «ДНР», почали вступну кампанію-2017, яка триватиме до 31 липня. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

Загальна кількість вузів, що беруть участь в кампанії - 18. При цьому, прийом документів до закладів, де потрібні додаткові конкурси, буде відбуватися до 11.07 (в деяких - до 19.07). Заклади середньої профтехосвіти проводять кампанію з 1.07 до 15.08.

«В рамках «Гуманітарної програми возз'єднання народів Донбасу» оголошено, що абітурієнти з підконтрольної Україні частини Донецької області можуть здійснити попередню подачу копій документів для зарахування на навчання в закладах «ДНР» на їх електронні поштові скриньки», - інформують в «ІС».

«Одночасно в «міністерстві освіти і науки ДНР» обговорюється низька кількість студентів в навчальних закладах «ДНР» і можливе скорочення в зв'язку з цим педагогічного складу - остаточне рішення буде прийнято за підсумками вступної кампанії», - додають в «Інформаційному спротиві».

Нагадаємо, в Україні 29 червня стартувала вступна кампанія у вищі навчальні заклади. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: