Міносвіти дозволило деяким вступникам подавати паперові заяви до вишів

Міносвіти дозволило деяким вступникам подавати паперові заяви до вишів

У разі неможливості створення електронного кабінету вступника, документи подають у паперовій формі

У зв'язку з випадками відмови у реєстрації електронних кабінетів абітурієнтів з 15 липня вступники отримали право подати заяву до вишу та відповідні документи в паперовій формі. Відповідне рішення ухвалено Міністерством освіти у зв’язку з проблемами у роботі системи електронного вступу, повідомляє Osvita.ua.

«Вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника», - повідомляють у Міносвіти.

Проблеми в роботі системи у Міносвіти пояснюють запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників.

У зв'язку з ухваленим рішенням, вищим навчальним закладам доручено за результатами кожного робочого дня надсилати до ДП «Інфоресурс» таблиці із зазначенням даних зареєстрованих вступників.

Як відомо, відповідно до умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України подання заяв до вишів, за винятком деяких категорій абітурієнтів, у 2017 році мало здійснюватись тільки в електронній формі.

Раніше міністр освіти і науки України Лілія Гриневич порадила, що робити абітурієнтам у разі збою електронної системи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: