Міносвіти рекомендує школам провести уроки на тему геноциду кримськотатарського народу

Міносвіти рекомендує школам провести уроки на тему геноциду кримськотатарського народу
Школярі

На допомогу вчителям нададуть посилання на навчальні матеріали

Міністерство освіти і науки України рекомендувало школам провести 18 травня інформаційні години, лекції, бесіди, тематичні уроки, в межах яких учням та студентам розповідатимуть про трагічні події, пов’язані із геноцидом кримськотатарського народу.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

На допомогу вчителям у листі МОН дається посилання на навчальні матеріали, що можна використовувати під час проведення заходів.

«Педпрацівники можуть, зокрема, використовувати матеріали фотовиставки «18 травня 1944 року – трагічна дата в історії кримськотатарського народу. Боротьба за повернення на Батьківщину. Інтеграція в демократичній Україні», – зазначено у документі «щодо проведення заходів до Дня пам’яті жертв геноциду».

Передбачається, що заплановані заходи будуть висвітлюватися на сайтах навчальних закладів, а також органів управління освітою.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України виділить понад 18 мільйонів гривень на виплати стипендій президента України переможцям учнівських олімпіад і конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: