Минулої доби бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО

Минулої доби бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО

Ворог продовжує порушувати Мінські угоди та використовує заборонену зброю

За минулу добу підтверджено 54 випадки відкриття вогню, з них 22 на Донецькому, 20 на Маріупольському та 12 на Луганському напрямках, передає прес-центр штабу АТО.
На Донецькому напрямку під ворожий вогонь важкої артилерії потрапила Новобахмутовка. Поблизу Верхньоорецького ворог застосував міномети калібру 120 мм.
В Авдіївці та Новоселівці Другій супротивник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Пісках, Троїцькому та Кам’янці з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП та великокаліберні кулемети. В районі Авдіївки активізувався ворожий снайпер.
На Маріупольському напрямку супротивник з мінометів калібру 120 мм відкривав вогонь по позиціях в Мар’їнці та Красногорівці, по захисниках Широкиного неодноразово вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та гранатометів, у Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому застосував гранатомети та кулемети, а у Гранітному стрілецьку зброю. Снайперська активність на цьому напрямку зафіксована у Широкиному, Гнутовому та поблизу Мар’їнки.
На Луганщині після відносного затишшя противник ввечері порушив режим тиші, відкривши вогонь з гранатометів та стрілецької зброї у Лопаскиному.
Міномети 120 мм калібру та гранатомети застосував у Кримському, де до того ж проявив себе снайпер. По позиціях в районі Трипілля ворог випустив 6 снарядів з артилерійської установки 152 мм калібру.
Поблизу Золотого ворожий вогонь вівся з автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру. Гаряче було й у Станиці Луганській, де окупанти окрім мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, задіяли БМП, до того ж тут зафіксовано снайперську активність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: