Митрополит Драбинко розказав, як посеред вулиці на нього напав мільярдер Новинський

Депутат Новинський обвинувачує митрополита Олександра Драбинка у лжесвідченнях у справі по відстороненню від влади покійного митрополита Володимира

Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський, вікарій Київської митрополії зазнав нападу від народного депутата від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського після служби у Корці з двох причин. «Перша – це звинувачення з боку Вадима Владиславовича в тому, що я розколюю церкву. Інша причина стосується того, що я по справі митрополита Володимира, по незаконному його усуненню від влади лжесвідчу проти Вадима Владиславовича в прокуратурі», - розповів отець Олександр в коментарі «Главкому».

За його словами, напад стався в той момент, коли він вийшов з монастиря після богослужіння, йшов додому по центральній вулиці міста. «Мене він наздогнав у супроводі охорони і нецензурною лайкою в спину почав вимагати як то кажуть, «розборок», - повідомив Драбинко.

За словами митрополита, народний депутат двічі його штовхнув. «Я був фактично в шоковому стані. Він попереджав, що хоче мене побити. На що я йому сказав, що ось є всьому цьому свідки. Сказав, що я змушений буду звернутися до про охоронних органів, оскільки це (погрози) фактично є загрозою моєму життю, бо він погрожував фізичною розправою», - розповів отець Олександр.

Як повідомлялося, Олександр Драбинко написав заяву в поліцію. Однак на даний момент, за його словами, якась реакція на інцидент з боку поліції, не відома.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: