Між фермерами на Київщині стався конфлікт зі стріляниною

Між фермерами на Київщині стався конфлікт зі стріляниною
Вилучена рушниця

В результаті конфлікту постраждали двоє місцевих жителів, вони в лікарні

Під час конфлікту, який стався між фермерами на полі у с. Стара Оржиця Згурівського району на Київщині, чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по сусідам-фермерам. Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області, повідомляє «Главком».

На місці події перебувала слідчо-оперативна група Згурівського відділення поліції.

«Встановлено, що непорозуміння між фермерами сталося, коли орендатори, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його сину, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи. Виникла сварка і на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, син фермера взяв в автомобілі рушницю «МР-27Н» і вистрілив декілька раз угору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю «МЦ 2001», калібру 20 мм, але здійснив два прицільних постріли у бік робочих», - йдеться у повідомленні поліції.

Двох жителів села Стара Оржиця доправлено до лікарні. Лікарі діагностували одному чоловіку поранення правої нижньої кінцівки, іншому – поранення плеча та шиї.

На місці події працівники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них. 54-річного чоловіка, який стріляв, затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: