Мороз розказав, хто «розбирався» з Євромайданом

Мороз розказав, хто «розбирався» з Євромайданом
Олександр Мороз

Екс-голова парламенту: Януковича тримали на відстані. Мовляв, займайся своїми справами, а ми тут самі розберемося

Колишній спікер Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що розгон студентів на Майдані – «це була відверта провокація, яку можна було нейтралізувати». Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Гордон».

«Вранці 30 листопада я зайшов до Андрія Клюєва – він був секретарем РНБО – і запитав, який ідіот усе це накоїв? Студенти б і самі розійшлися, роз'їхалися по домівках. Він сказав, що всі рішення приймалися в Адміністрації. А поруч був кабінет Сівковича (екс-заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович. – Авт.), а це мій земляк, ми навіть колись були конкурентами на виборах. Так він із цього приводу висловився так (я повторю його слова): «Це ж яких мудаків понабирали в міліцію», – зазначив Мороз.

Екс-голова парламенту також додав, що у силовиків існує дві команди: «витіснити» і «зачистити», а дії при обох однакові. «Вони ж до цього тільки бухгалтерією займалися, а тут дали команду «зачистити», ну вони й «зачистили». Це, звичайно, не дуже переконливе пояснення, однак біда почалася. А Янукович у той час нібито був на полюванні. Бо його тримали на відстані. Мовляв, займайся своїми справами, а ми тут самі розберемося», – розповів він.

Як раніше повідомлялось, Мороз переконаний: екс-голову Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко, яка також входила до лав Соціалістичної партії, вбили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: