Мосійчук пожалівся на озброєних людей, які виганяють радикалів з офісу партії

Мосійчук пожалівся на озброєних людей, які виганяють радикалів з офісу партії
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук

Радикал припускає, що йде рейдерське захоплення офісу партії

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук стверджує, що до офісу цієї політичної сили увірвалися озброєні люди.

Про це він розповів журналістам.

«Наразі працівники офісу Радикальної партії Олега Ляшка, працівники прес-служби повідомили, що у приміщення увірвалися якісь невідомі громадяни, які не представляються, які озброєні, в масках всім наказують залишити офіс», - сказав Мосійчук.

За його словами, офіс розташований у центрі Києва - на Кловському узвозі, 7.

«Наскільки стверджують, це не силовики, бо вони відмовляються представлятися і жодних розпізнавальних знаків у них нема», - сказав Мосійчук.

За його словами, наразі туди викликають Нацполіцію.

«Якби показали посвідчення, було б зрозуміло, їхали б адвокати. А так я не знаю, кому туди треба їхати», - додав нардеп.

У відповідь на питання, про яку кількість осіб йдеться, він сказав: «Кажуть дівчата, їх там 20-30 чоловік», - і додав, що раніше погроз не було.

«Наказують усім покинути приміщення. Можливо, це рейдерське захоплення», - зазначив Мосійчук.

Раніше Генеральна прокуратура направила до Верховної Ради прохання дати дозвілна притягнення до кримінальної відповідальності депутата з фракції Радикальної партії Андрія Лозового. За словами Юрія Луценка, в  діях Лозового «вбачаються ознаки умисного ухилення від сплати податків в розмірі 1,846 млн грн». 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: