Мосійчук заявив, що суд закрив справу щодо Ляшка

Мосійчук заявив, що суд закрив справу щодо Ляшка

Нардеп Олег Ляшко

Фото: Українські новини

Олега Ляшка звинувачували в тому, що він поєднував депутатську діяльність із роботою головним редактором газети «Політика», а також у наданні неправдивих свідчень

Печерський суд Києва закрив справу щодо лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це повідомив у Facebook однопартієць Ляшка народний депутат Ігор Мосійчук.

«Справу про так зване сумісництво Олег Ляшко закрито судом!» - написав Мосійчук.

Мосійчук назвав справу «сфальшованою на замовлення влади», звинувативши НАЗК у корупції, та пообіцяв «вимагати порушення кримінального провадження проти фальсифікаторів».

Нагадаємо, 18 липня, Печерський районний суд Києва розглядав справу проти голови Радикальної партії Олега Ляшка. Його звинувачують у тому, що він нібито в 2006 році незаконно суміщав роботу депутата у Верховній Раді і керував одним з видань, яке зараз не працює.

Зазначимо, що раніше ЗМІ повідомляли, що НАПК просить суд оштрафувати Ляшка на 6,8-11,9 тис. грн за суміщення депутатства з керівництвом газетою «Політика» і неправдиві пояснення.

Також в НАПК встановили, що Ляшко у 2006-2016 роках входив у виконавчий орган компанії і продовжує входити до складу правління ЗАТ. У свою чергу, Ляшко заперечує поєднання депутатства з керівництвом компанією.

Як повідомлялося, у вівторок під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП Сергієм Капліним.

Мосійчук заявив, що «червонопикі найманці олігархів» влаштували провокацію, тому він «дав їм звіздюлей» і «заплював пику Капліну». Радикал також сфотографувався з прапором соціалістів, по якому потоптався.

Згодом депутат від БПП Сергій Каплін заявив, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро із заявами про побиття своїх активістів у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: