Москаль звинуватив Деканоїдзе у загибелі п’ятьох правоохоронців у Княжичах

Москаль звинуватив Деканоїдзе у загибелі п’ятьох правоохоронців у Княжичах
Трагедія в Княжичах

Москаль вважає, що екс-глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе є відповідальною за трагедію в Княжичах

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль наголосив, що п’ятеро співробітників поліції загинули у Княжичах через реформу, яку провела колишня глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе. Про це він повідомив журналістам після допиту в ГПУ у прямому ефірі телеканала «112 Україна».

«Після такої чистки і атестації, яку провела пані Деканоїдзе, як там могли опинитися грабіжники, я не можу зрозуміти. Вона вчора висловила співчуття. Я вважаю, що провина за загибель п’ятьох працівників міліції лягає виключно на неї. Вона автор цих бездумних реформ», – зазначив він.

Також він додав, що у всьому має бути баланс.

«Якщо є злочинці, мають бути правоохоронні органи. Кого мала влада першого знищувати – це злочинців... кого влада почала знищувати – правоохоронців. Вона порушила баланс у суспільстві. Те, що це закінчиться погано, я неодноразово казав, але я не думав, що настільки», – наголосив Москаль.

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Також повідомлялося, що міністр внутрішніх справа Арсен Аваков має намір перервати триденне відрядження до Канади. Аваков, який полюбляє дописувати у Facebook, за добу жодного слова не написав про трагедію у Княжичах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: