Москва обіцяє сприяти стійкому перемир’ю на Донбасі

Москва обіцяє сприяти стійкому перемир’ю на Донбасі

«Зі свого боку в ході відповідних контактів будемо всіляко сприяти досягненню цієї важливої мети», - заявили в МЗС РФ

Міністерство закордонних справ РФ заявляє, що Росія сприятиме наданню перемир’ю на Донбасі стійкого та довгострокового характеру. Про це йдеться в коментарі Департаменту інформації і друку МЗС Росії у зв'язку з встановленням режиму припинення вогню на Донбасі.
«З метою закріплення режиму припинення вогню на лінії зіткнення сторін в зв'язку з початком нового навчального року, оголошеного за ініціативою Контактної групи (КГ) з 0 годин 31 серпня - 1 вересня ц.р. в режимі телеконференції відбулося позачергове засідання КГ за участю представників України, Луганська, Донецька і Росії, а також Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та Спільного центру з контролю і координації», - йдеться в коментарі МЗС РФ.
Учасники засідання констатували встановлення режиму повної тиші на всій лінії зіткнення сторін.
«У зв'язку з цим було висловлено спільну думку щодо необхідності прийняття додаткових заходів з метою надання перемир'ю стійкого і довгострокового характеру, в тому числі через виконання сторонами всіх раніше досягнутих домовленостей у сфері безпеки. Зі свого боку в ході відповідних контактів будемо всіляко сприяти досягненню цієї важливої мети», - обіцяють у Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: