Москва зараз проводить в Україні партійний кастинг – політолог

Москва зараз проводить в Україні партійний кастинг – політолог

Політтехнолог Андрій Золотарьов

Фото: Главком

Щодо України в Росії нема ніяких очікувань, є тверде переконання, що Україна випала всерйоз та надовго, - заявив експерт

За словами політтехнолога Андрія Золотарьова, Москва дійсно зараз проводить кастинг в Україні щодо потенційно дружніх політпроектів.

 «Дивіться по Молдові – там Росія допомагала всім, але в результаті зробила ставку на соціалістів. Очевидно, і у нас вона почне допомагати кільком політичним проектам, але врешті сконцентрується на одному. А такими заявами, що лунають із Москви щодо Опоблоку, мабуть, росіяни хочуть збити норов із хлопців, зробити здатними домовлятись», - заявив він.

Джерела на ринку політконсультацій припускають, що будуть намагання запустити ліві умовно проросійські проекти. Бо на комуністах формально поставлено хрест.

«Три роки йдуть розмови про кастинг лівого проекту, навіть приїжджали люди від Суркова третього-четвертого ряду, але розмовами все завершувалось, – каже співрозмовник «Главкома». – Але, якщо чесно, це все робиться за інерцією. Щодо України в Росії нема ніяких очікувань, є тверде переконання, що Україна випала всерйоз та надовго. Але якісь свої позиції тут все ж треба мати».

Більше читайте в матеріалі «Главкома»: «Опоблок» Петра Порошенка. Москва міняє фаворитів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: