МВС офіційно назвало імена п'яти загиблих поліцейських (ФОТО)

МВС офіційно назвало імена п'яти загиблих поліцейських (ФОТО)
Загиблі поліцейські

Керівництво МВС і Нацполіції висловило співчуття сім'ям загиблих

Міністерство внутрішніх справ та Нацполіція офіційно назвали імена п’ятьох правоохоронців, які загинули в ніч на 4 грудня внаслідок перестрілки у Княжичах Броварського р-ну Київщини. 

За даними МВС, під час виконання службових обов'язків трагічно загинули:

  • начальник відділу управління КОРД ГУ Нацполіції Києва, майор поліції Віталій Валецький;
  • оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції Києва, старший лейтенант поліції Юліан Рудько;
  • оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції Києва, лейтенант поліції Олександр Маніца;  
  • молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони, старший сержант поліції Євген Куртєв;
  • молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони, старший сержант поліції Сергій Орлов. 

11_09Віталій Валецький

12_04Юліан Рудько

13_03Олександр Маніца

144Євген Куртєв

15_02Сергій Орлов

«Керівництво Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким поліцейських, які загинули цієї ночі під час виконання службових обов'язків», - йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і посекундно відновлюватимуть усі деталі того, що сталося, і встановлюватимуть причини того, як і чому все це стало можливим.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: