МВС: знайдено тіло полковника спецназу Нацгвардії, вбитого в бою 3 червня

МВС: знайдено тіло полковника спецназу Нацгвардії, вбитого в бою 3 червня
Олександр Бойко

У відомстві повідомили, що тіло Олександра Бойка доставлено в Сєверодонецьк

Міністерство внутрішніх справ повідомило, що тіло полковника спецназу Нацгвардії Олександра Бойка, якого було вбито 3 червня в бою під Попасною, знайдено. Відповідну заяву поширив у Twitter спікер МВС Артем Шевченко.

«Після довгих пошуків тіло вбитого 3 червня в бою під Попасною полковника спецназу Нацгвардії Олександра Бойка доставлено в Сєверодонецьк», - заявив Шевченко.

Нагадаємо, 20 червня прес-служба Національної гвардії повідомила, що під час виконання бойового завдання в зоні АТО в результаті бойового зіткнення зник безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко. У повідомленні йшлося, що «за непідтвердженими даними, офіцер утримувався одним із терористичних підрозділів «ЛНР».

Проте спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що інформація щодо Бойка находиться різна.

«Відомості про його перебування в частині російсько-терористичних військ поки не підтверджуються. Керівництво Нацгвардії здійснює вичерпні заходи з метою розшуку військовослужбовця», - заявив полковник журналістам.

Про зникнення Бойка повідомила його дружина. За її словами, полковник спецназу зник за загадкових обставин в Луганській області в районі Золотого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: