МЗС закликало українців утриматись від поїздок у центральні регіони Італії

МЗС закликало українців утриматись від поїздок у центральні регіони Італії
Фото espreso.tv

В цілому, обмеження щодо поїздок по території Італії відсутні

Міністерство закордонних справ України закликало українців тимчасово утриматися від поїздок у центральні регіони Італії, які постраждали внаслідок землетрусу, повідомили в прес-службі відомства.

«Закликаємо громадян України без нагальної необхідності утриматись від поїздок у центральні регіони Італії, які постраждали внаслідок землетрусу, що стався 24 серпня 2016 року (регіони провінції Ріеті, Асколі-Пічено та Перуджа», — сказано у повідомленні.

За рекомендацією МЗС, для українців, які опинилися на територіях, де є загроза землетрусу, доцільно ознайомитися з рекомендаціями Департаменту цивільного захисту при Раді Міністрів Італійської республіки. В цілому, обмеження щодо поїздок по території Італії відсутні.

Як повідомлялось, у ніч на середу, 24 серпня, в центральній Італії сталися два землетруси магнітудою 6 і 5,4. Поштовхи призвели до значних руйнувань у місті Аматріче. Коливання земної поверхні відчувалися в деяких містах центральної Італії, в тому числі в Римі. За останніми даними кількість жертв землетрусу складає 241 особу.

Порошенко доручив Міністерству закордонних справ запропонувати Італії допомогу українських рятувальників у подоланні наслідків землетрусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: