На адмінмежі з Кримом окупанти ретельно перевіряють чоловіків 18-50 років, - Чубаров

На адмінмежі з Кримом окупанти ретельно перевіряють чоловіків 18-50 років, - Чубаров
Фото korrespondent.net

Чубаров: з усіма чоловіками при в’їзді до окупованого Криму ведуть розмови хто, навіщо і для чого

На адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом ретельно перевіряють чоловіків віком від 18 до 50 років. Про це сказав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Відомо те, що на стороні, яка контролюється російськими окупантами, більш ретельно здійснюється контроль осіб чоловічої статі 18-50 років. З ними майже з усіма, при в’їзді особливо, ведуть розмови хто, навіщо і для чого», - повідомив Чубаров.

За його словами, зменшення людей, які в’їжджають до Криму, може мати кілька причин. «Суттєво зменшилась кількість людей, які в’їжджають до Криму. Це можна пояснювати й обґрунтованими страхами, які є у людей після спровокованої справи диверсантів. Це можна пояснити тим, що завершується літо і багато людей вже приступають до роботи», - зазначив Чубаров.

Він також згадав постраждалих в результаті стрілянини на півострові. «З рідними зустрічалися наші люди. Це водій, він не є етнічним кримським татарином, він є турок-месхетинець. У нас дуже близькі мови. І дівчина молода. Вони були вдвох у машині. Їх дійсно зупинили без усяких питань, військові відкрили вогонь зі зброї, поранили водія», - пояснив голова Меджлісу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: