На Банковій назвали фейком інформацію про те, що Грибаускайте скасувала зустріч з Порошенком

На Банковій назвали фейком інформацію про те, що Грибаускайте скасувала зустріч з Порошенком
Зустріч Порошенка і Грібаускайте і не планувалась, – АП

На Банковій не добирали слів, коментуючи слова Борового

Завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко заявив, що інформація російського опозиціонера Костянтина Борового про начебто відміну зустрічі президентів Литви та України Далі Грібаускайте і Петра Порошенка не відповідає дійсності. Відповідну заяву він розмістив у Facebook.

За його словами, зустрічі двох голів держав у найближчій перспективі не планувалася.

«Так званий російський опозиціонер Константин Боровой (Костянтин Боровий – ред.) народив фейкову мишу про те, що Президент Литви Даля Грібаускайте відмовилася від зустрічі з Петром Порошенком нібито через апатрида Міхеїла Саакашвілі. Схоче, через активності на сонці фейковий рассейській оппазіціанер щось наплутав. Голівку, напевно, дуже сильно напекло, аж до галюцінацій. Може, краще до лікаря звернутися? Бо найближчим часом зустрічі Порошенка та Грібаускайте не планувалося», - написав він.

Зазначимо, у суботу 12 серпня Боровий на своїй сторінці у Facebook розмістив відео, де заявив про нібито скасовану зустріч Грібаускайте і Порошенка. При чому він вжив по відношенню до президента Литви словосполучення «відмовився від зустрічі», а не «відмовилась від зустрічі».

«Поступово, хоч і літо, піднімається хвиля в західних країнах. Вже хтось відмовився… Президент Литви відмовився від зустрічі з Порошенком. Такий символічний жест», - сказав Боровий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: