На Банковій пояснили, чому зустріч Порошенка і Нуланд не анонсувалася

На Банковій пояснили, чому зустріч Порошенка і Нуланд не анонсувалася

В Адміністрації президента озвучили ще одну тему, яку обговорили Нуланд і Порошенко

Зустріч президента України Петра Порошенка із заступником державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вікторією Нуланд була незапланованою та присвячена узгодженню порядку денного майбутньої зустрічі лідерів Украïни та США. Про це повідомили у прес-службі Адміністрації президента.

«Президент Петро Порошенко мав бесіду з Вікторією Нуланд під час її переговорів із заступником глави Адміністрації президента Костянтином Єлісєєвим. Ця зустріч була незапланованою та була присвячена узгодженню порядку денного майбутньоï зустрічі лідерів Украïни та США, а також координаціï зусиль із продовження тиску на Росію для виконання нею безпекових умов Мінських домовленостей», - повідомили в АПУ.

Раніше Посольство США в Україні поінформувало, що Нуланд та старші керівники управлінь Ради національної безпеки США Чарльз Купчан і Селест Волендер у середу, 22 червня, зустрілися в Києві з Порошенком та українськими високопосадовцями.

22 червня у прес-службі АПУ заявили, що «у графіку президента Порошенка зустріч з помічником держсекретаря США Нуланд не запланована».

Під час зустріч з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм у Києві Нуланд заявила, що планується зустріч президентів США та України Барака Обами та Петра Порошенка в рамках саміту НАТО у Варшаві на початку липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: