На Банковій запроваджені підвищені заходи безпеки через візит Лукашенка

На Банковій запроваджені підвищені заходи безпеки через візит Лукашенка

Фото: Главком

Пішоходів на Інститутській просять перейти на інший бік вулиці, оминаючи Банкову 

Напередодні на Банковій активісти влаштували пікет з критикою білоруського лідера

21 липня з офіційним візитом в  Україні перебуває президент Білорусі Олександр Лукашенко. Через це біля Адміністрації президента знов перекрита частина вулиці Інститутської, що прилягає біля Банкової.

Про це повідомляє  кореспондент «Главкому».

Наразі там перекрито не лише рух автотранспорту, а й пішоходів. Їх пропускають Інститутською лише по протилежній стороні вулиці - тротуаром повз Нацбанку. 

Як повідомляв «Главком», напередодні на Банковій активісти влаштували пікет з критикою білоруського лідера.

Як повідомляє прес-служба Лукашенка, заплановано його переговори з президентом України Петром Порошенком у форматі «один на один» і в розширеному складі.

Очікується, що глави держав обговорять розвиток політичної, торговельно-економічної та гуманітарної співпраці між Білоруссю й Україною.

Нагадаємо, подібні заходи безпеки на Банковій вже були здійснені з 9 по 14 липня, коли у Києві перебували члени іноземних делегацій та проходили  масові заходи у центрі міста. Щоденно в центрі столиці для безпеки учасників акцій та місцевих мешканців, а також для підтримання правопорядку було задіяно близько 1000 правоохоронців.

У поліції попереджають, що правоохоронні органи в межах своєї компетенції будуть негайно реагувати на будь-які протиправні дії. Особи, які скоюватимуть правопорушення, нестимуть відповідальність за Адміністративним чи Кримінальним кодексом України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: