На Байкалі повторилася трагедія, яка у 2015 році сталася з Януковичем-молодшим

На Байкалі повторилася трагедія, яка у 2015 році сталася з Януковичем-молодшим
Озеро Байкал

Троє людей загинули в автомобілі, провалившись під лід

На Байкалі автомобіль провалився під кригу, загинули троє людей, серед них – дитина.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на управління МНС Бурятії.

«У машині знаходилися шестеро осіб, троє з них загинули», - розповіли російські рятувальники.

Надзвичайна подія сталася в районі протоки Галутай. На місце виїхали рятувальники Байкальського пошуково-рятувального загону та Держінспекції по маломірних суднах ГУ МНС по Бурятії.

За даними Слідчого комітету Росії, під лід провалився автомобіль «УАЗ». Як повідомили в слідчому управлінні СК, в його салоні знаходилися п'ятеро осіб. Врятуватися вдалося водієві і одному пасажиру, двоє чоловіків і одна дитина не змогли вибратися і загинули.

«За попередніми даними, компанія місцевих жителів з п'яти чоловік, серед яких знаходилися жінка з п'ятирічною дитиною, біля села Шигаєво виїхала на лід озера Байкал для аматорської риболовлі. Однак по дорозі машина потрапила в ополонку і пішла на дно. Водій і жінка змогли вибратися з води, решта пасажирів загинули», - повідомили в СК.

Їхні тіла знаходяться в салоні автомобіля, водолази Байкальського рятувального загону найближчим часом підніматимуть жертв із озера.

Нагадаємо, у березні 2015 року Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал. Він і ще п'ятеро осіб виїхали на лід на озері Байкал на автомобілі, щоб зробити фотографії, і машина провалилася в тріщину. Супутники сина екс-президента вибралися з тонучого автомобіля, а Янукович-молодший потонув.

Служитель Свято-Нікольського храму повідомив, що екс-президент України Віктор Янукович був присутній на похоронах свого сина Віктора в Севастополі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: