На Бориспільській трасі сталася масштабна ДТП

На Бориспільській трасі сталася масштабна ДТП

Три смуги автотраси заблоковані через аварію

На Бориспільській трасі зіштовхнулося п'ять автомобілів – позашляховик та чотири легковики. Водій однієї автівки з місця пригоди втік.

Аварія сталась неподалік від зупинки «Мала Олександрівка», у напрямку Борисполя.

Авто серйозно пошкоджені, розбиті п'ять автомобілів. Постраждав водій «Шевроле».

«За попередніми даними, «Рейндж Ровер» зупинився в лівій смузі. Позаду став водій «Шевроле Авео». Хотів зробити зауваження. Протягом декількох секунд в «Авео» врізалося три автомобілі: невстановлений, який зник, «Лексус» і «Деу Нексія», – повідомляє dtp.kiev.

«Водій не був пристебнутий. Садна, забиті місця, після надання допомоги повернувся на місце ДТП», – повідомляють журналісти.

На місці працюють два евакуатори. Три смуги автотраси заблоковані через аварію. Рух здійснюється лише по одній смузі. Заторів немає.

Нагадаємо, на дорогах у трьох областях частково зняли обмеження руху транспорту.

За даними ДСНС, 6 січня у зв’язку з погіршенням погодних умов було введено обмеження на рух автотранспортних засобів на автодорогах країни. Це стосувалося Одеської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Черкаської областей.

Як повідомлялося, в Україні розчищати автодороги виїхало 503 одиниці техніки.

Нагадаємо, понад 70 населених пунктів знеструмлено в Україні.

Читайте також статтю «Главкома»: «Сенсації бюджету-2017. Грошей на дороги у шість разів менше, ніж обіцяли Порошенко і Гройсман»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: