На Черкащині біля нічного розважального закладу підірвали гранату

На Черкащині біля нічного розважального закладу підірвали гранату

На Черкащині відпочивальник приніс з собою гранату до нічного закладу

На Черкащині затримано зловмисника, який підірвав гранату поблизу розважального закладу. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області, повідомляє «Главком».

За даними поліції, від вибуху гранати ніхто не постраждав. Пошкоджено декілька автомобілів та фасад розважального закладу.

Інформацію, про вибух біля одного з розважальних закладів в Черкаському районі повідомив відвідувач закладу. На місце поліції виїхали слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Як було з’ясовано на місці події, зловмисник, затримати якого працівникам поліції допомогли відпочиваючі в закладі громадяни, приніс з собою до закладу гранату ф-1, яку підірвав поблизу, кинувши у бік паркувального майданчика. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав. Осколками пошкоджено декілька автомобілів та фасад будівлі.

У розмові з працівниками поліції, 37-річний затриманий, який раніше вже мав проблеми з законом та відбував реальний термін покарання, чітко пояснити свої дії не зміг. Щодо походження гранати стверджує, що вибуховий боєприпас йому подарував знайомий.

Речові докази з місця події вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: