На Дніпропетровщині горів ліс: пожежники залучали літаки

На Дніпропетровщині горів ліс: пожежники залучали літаки

На місці пожежі працює оперативна група, розгорнуто пункт життєзабезпечення

У Дніпропетровській області сталося загоряння лісової підстілки та хвойного лісу місцями з переходом у верхову пожежу. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій, повідомляє «Главком».

За даними відомства, пожежа була зафіксована 18 серпня близько 10 год. поблизу с. Дмитрівка Петропавлівського району на території Петропавлівського лісництва. О 19:10 пожежу було локалізовано на площі близько 90 га, з них 25 га - верхова пожежа.

При проведенні повітряної розвідки місця пожежі о 15 годині було виявлено ще один осередок лісової пожежі на території Павлоградського лісництва поблизу хутору Самарський. О 20:30 пожежу було локалізовано на площі близько 30 га, з них 5 га - верхова.

Станом на 7 год. 19 серпня відкритого горіння немає, проводиться проливка окремих осередків тління. До гасіння пожеж залучено: 155 чоловік, 38 одиниць пожежної та спеціальної техніки: від ДСНС 55 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки у тому числі 2 літаки АН-32П та вертоліт МІ-8, від лісового господарства 30 працівників та 13 одиниць техніки, особовий склад Національної гвардії у кількості 70 чоловік.

На місці пожежі працює оперативна група Головного Управління ДСНС України у Дніпропетровській області та розгорнуто пункт життєзабезпечення.

Нагадаємо, аномальна спека спричинила масову лісову пожежу під Балаклією на Харківщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: