На Дніпропетровщині глава ТОВ украв з бюджету 830 тис. гривень

На Дніпропетровщині глава ТОВ украв з бюджету 830 тис. гривень

49-річному директорові ТОВ повідомлено про підозру

У Дніпровській області керівнику одного з товариств повідомлено про підозру у  розкраданні бюджетних коштів на суму 830 тисяч гривень. Йому загрожує до 12 років ув'язнення, повідомляє прес-служба Департамент захисту економіки Нацполіції.

Оперативники УЗЕ встановили, що у 2014 році між товариством та департаментом міської ради були укладені договори підряду на проведення робіт із капітального ремонту житлових будинків, розташованих на території м. Кам'янське Дніпровської області.

«На проведення вказаних робіт, а саме ремонту ліфтів, із бюджету було виділено грошові кошти у сумі понад 2,7 мільйони гривень. На рахунок товариства перерахували майже 830 тисяч гривень, проте роботи з ремонту ліфтів ніхто навіть не збирався проводити. Отримані з бюджету кошти керівник товариства одразу перевів на рахунок фіктивної фірми», - йдеться в повідомленні.

Наразі 49-річному директорові ТОВ повідомлено про підозру за розкрадання коштів державного бюджет

За цим фактом слідчим відділом Кам'янського відділу поліції ГУНП в області відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: