На Донбасі активізувалися групи спецназу російського ГРУ

На Донбасі активізувалися групи спецназу російського ГРУ

Командування окупантів «обкатує» «свіжі» ДРГ з військовослужбовців частин і підрозділів спеціального призначення ЗС РФ

На Донбасі на окремих ділянках спостерігається різка активізація диверсійних і розвідувальних груп російських бойовиків, в тому числі штатних ДРГ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Судячи з усього, відразу на декількох ділянках командування окупантів «обкатує» «свіжі» ДРГ з військовослужбовців частин і підрозділів спеціального призначення ЗС РФ, особливо активно - на приморському напрямку і вздовж р. Сіверський Донець», - йдеться в повідомленні.

«Застосування таких ДРГ - «традиційно» з дотриманням всіх заходів маскування і дезінформації: військовослужбовці ЗС РФ переодягнені в «збірну» військову форму (іноді носять «знаки відмінності» формувань «1-го АК ДНР» і «2-го АК ЛНР», бувають проколи - нашиваються нашивки і шеврони вже розформованих або знищених формувань), контакти з місцевим населенням і представниками інших окупаційних формувань зведені до мінімуму, організовані автономні системи матеріально-технічного постачання», - інформують у групі «ІС».

Як повідомлялося, бойовики звернулися до жителів Донеччини з попередженням про диверсії, які нібито планують «українські диверсанти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: