На Донбасі п’яний російський офіцер на смерть збив жінку

На Донбасі п’яний російський офіцер на смерть збив жінку

Військовослужбовець чинив опір та заявив, що має «імунітет», бо належить до збройних сил РФ

У неділю, 9 жовтня, на Донбасі російський військовослужбовець у стані сильного алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«9 жовтня ц.р. у н.п. Кадіївка (колишній Стаханов) капітан ЗС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ скоїв наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв.МВС «ДНР» встановив, що офіцер перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу військовослужбовець чинив опір та заявив, що має «імунітет», бо належить до збройних сил РФ, зокрема прибув з 70-ї окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5-ї армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано поліцейськими», – йдеться у повідомленні.
З метою недопущення витоку інформації, російського військовослужбовця було затримано та доправлено до поліцейської дільниці.

«Міністерство безпеки ДНР» вживає заходів з недопущення витоку інформації, у т.ч. щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом», – повідомляє ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: