На Донбасі у п’яному ДТП загинули двоє окупантів

На Донбасі у п’яному ДТП загинули двоє окупантів
У Гусельщиковому загинули начальник штабу та заступник командира з виховної роботи мотострілецького батальйону окупантів

П’яний військовослужбовець-окупант скоїв лобове зіткнення з зустрічним автомобілем

У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість правопорушень, скоєних російськими військовослужбовцями у громадських місцях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За його даними, ввечері 18 серпня військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), керуючи транспортним засобом в стані сильного алкогольного сп’яніння, скоїв ДТП (лобове зіткнення з зустрічним автомобілем) у н.п. Гусельщикове. В результаті загинули начальник штабу та заступник командира з виховної роботи мотострілецького батальйону.

Крім того, у Докучаєвську військовослужбовець 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), керуючи транспортним засобом, скоїв ДТП (збив мотоцикліста) та намагався зникнути з місця події.

З метою підвищення пильності, бойової готовності та запобігання повального пияцтва на передових позиціях у вихідні дні командуванням окремих частин ЗС РФ поширюється хибна інформація щодо діяльності розвідувальних груп сил АТО, зазначили розвідники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: