На Донеччині після сварки між військовими і цивільними загинула жінка

На Донеччині після сварки між військовими і цивільними загинула жінка
Ще одного цивільного чоловіка з діагнозом вогнепальне поранення госпіталізували

Наразі перевіряється інформація про можливу причетність до вчинення злочину військовослужбовців, які виконують завдання в зоні АТО

У Донецькій області від вогнепального поранення загинула жінка, ще один цивільний чоловік госпіталізований з вогнепальним пораненням.

Наразі перевіряється інформація про можливу причетність до вчинення злочину військовослужбовців, які виконують завдання в зоні АТО.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Учора, 9 серпня, до Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що госпіталізовано цивільну особу, чоловіка з діагнозом вогнепальне поранення правої голені, спричинене невідомою особою та жінку з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень, яка померла у лікарні від отриманих ушкоджень. За попередніми даними, подія сталась на тлі побутової суперечки між військовослужбовцями одного з підрозділів Збройних сил України та цивільними особами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-центрі, відкрито кримінальне провадження, зараз встановлюються можливі мотиви вчинення кримінального правопорушення. 

«Командування АТО висловлює глибокі співчуття родині загиблої та вживатиме заходів щодо об’єктивного проведення слідства», - додали у штабі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: