На Донеччині загорівся військовий склад: триває евакуація (оновлено)

На Донеччині загорівся військовий склад: триває евакуація (оновлено)
Пожежа у полі перекинулася на військовий склад

Вогонь на військовий склад однієї з військових частин перекинувся з полів

Сьогодні, близько 15:00, поблизу населеного пункту Новоянисоль Нікольського району Донецької області під час пожежі на полях сільськогосподарських виробників відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі. Внаслідок цього на об’єкті виникла пожежа, повідомляє прес-служба Міноборони.

Наразі триває евакуація особового складу та вживаються заходи щодо локалізації пожежі.

З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації, на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України на чолі із заступником міністра оборони України.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, на місце виїхали співробітники Нікольського відділу поліції та відповідальні від керівництва поліції Донеччини спільно з військовою прокуратурою області і проводять перевірку за фактом детонації боєприпасів. Правоохоронці взяли територію в оточення, аби люди не потрапили у вогняну пастку.

Даних про постраждалих на цей час немає.

Інформація про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.

Інформація про обставини події уточнюється.

Як повідомлялося, сьогодні також виникла пожежа у Красноградському лісництві, що в Харківській області, на площі 70 га. Наразі вживаються заходи щодо припинення просування вогню до населених пунктів.

На місці пожежі організованих штаб з її ліквідації, працює та мобільна-оперативна група Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: