На Донеччині затримали бойовика, який приїхав додому у військовій формі «ДНР»

На Донеччині затримали бойовика, який приїхав додому у військовій формі «ДНР»

Під час слідчих дій 47-річний житель села Галицинівка розповів, що піти на службу до окупантів його змусила потреба

У Мар’їнському районі Донецької області поліцейські затримали бойовика, який розгулював по селу у військовій формі з розпізнавальними знаками терористичної «Донецької народної республіки».

Як повідомили в Мар’їнському відділенні поліції, про бойовика їм повідомили жителі села Галицинівка. На місце негайно виїхали правоохоронці, які і затримали пособника терористів.

Під час слідчих дій 47-річний житель села Галицинівка розповів, що піти на службу до окупантів його змусила потреба – відсутність роботи і, відповідно, коштів для існування. «Працювати» на терористів чоловікові порадив його товариш, який до цих пір знаходиться на окупованій території.

За словами бойовика, прибувши в Донецьк йому відразу ж видали форму і спецзасоби. Його завданням стало патрулювання вулиць біля будівлі Донецької облдержадміністрації, в якій нині «засідають» терористи.

Однак, як зізнався чоловік, вистачило його ненадовго – на квітень-травень 2014 року. Після цього він пішов зі служби і влаштувався пастухом на одній з ферм. Повертатися на підконтрольну українській владі територію колишній бойовик побоювався аж до серпня 2017 року. А після приїзду, його відразу затримали.

Варто відзначити, що, судячи з усього, великих грошей, прислужуючи терористам, житель Галицинівки не заробив, оскільки приїхав в рідне село у виданому йому три роки тому військовій формі «ДНР» з відповідними нашивками.

Нагадаємо, у Слов’янську Донецької області Служба безпеки України затримала інформатора бойовиків самоназваної «ЛНР».

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала на Запоріжжі жінку-інформатора «ДНР», яка передавала терористам інформацію про підрозділи Збройних сил у зоні АТО та публікувала антиукраїнські матеріали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: