На двох пляжах окупованої Феодосії заборонили купання через прорив каналізації

На двох пляжах окупованої Феодосії заборонили купання через прорив каналізації

Лише на одному пляжі окупанти вивісили попередження про можливе забруднення води

Наприкінці минулого тижня, увечері 10 червня, в окупованій росіянами Феодосії на Набережній Десантників,у районі кафе «Морячка», стався прорив каналізаційного колектора. Через аварію було обмежено купання на двох міських пляжах: «Камінці» і «Перший міський».

Як повідомляють «Події Криму», 11 червня співробітники епідеміологічних служб (Росспоживнагляду) взяли проби води в море в районі аварії, що сталася. Для користувачів пляжів «Перший міський» (ІП Лукічьов) і «Камінці» (ТОВ «Рілке») мали б вивісити інформаційні таблички про тимчасове обмеження купання в цій місцевості до отримання результатів проб.

На вході до «Першого міського» пляжу таке оголошення є.Проте відпочивальників це повідомлення не дуже бентежить, і вони купаються на території пляжу, де прорвало каналізацію. На пляжі «Камінці» місцевим журналістам таких табличок знайти не вдалося.

У зв'язку зі «святковими днями», додзвонитися до Росспоживнагляду, щоб дізнатися про результати проведених аналізів, кримським ЗМІ поки що не вдалося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: