На Харківщині двоє заарештованих втекли з-під варти

На Харківщині двоє заарештованих втекли з-під варти
Поліція звертається до усіх громадян з проханням допомогти встановити місцезнаходження розшукуваного

Один з розшукуваних вже затриманий

На Харківщині двоє заарештованих втекли з-під варти. Одного з розшукуваних через кілька годин поліцейські затримали по гарячих слідах, пошуки другого тривають. Про це інформує поліція Харківщини, повідомляє «Главком».

За даними відомства, подія сталася 11 серпня близько 15:00 у місті Краснограді. Чоловіки знаходились в ізоляторі тимчасового тримання та втекли з території режимного об'єкту під час прогулянки - відігнули металеву арматуру з решітки перекриття прогулянкового двору. 28-річний житель Сахновщинського району перебував в ізоляторі за скоєння розбою, 20-річний мешканець Кегичівки - за скоєння крадіжки.

Близько 21:00 працівниками сектору карного розшуку Красноградського відділу поліції в ході проведення розшукових заходів в смт Зачепилівка поблизу залізничного вокзалу був затриманий 28-річний втікач.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Пошуки другого втікача тривають. Поліція звертається до усіх громадян з проханням допомогти встановити його місцезнаходження.

Прикмети розшукуваного чоловіка: зріст 165 см, волосся русяве, статура худорлява, очі голубі. Особливі прикмети: має численні татуювання по всьому тілу.

Якщо вам відомо місцеперебування розшукуваного чоловіка, поліція просить повідомити до Красноградського ВП ГУНП в Харківській області за телефонами: (05744) 7-82-91, (чергова частина), 0955663112 (кримінальна поліція).

Нагадаємо, Нацполіція запровадить нові методи розшуку зниклих дітей. Зокрема, представники ювенальної превенції будуть здійснювати заходи, щоб попередити зникнення дітей, а карного розшуку - шукати неповнолітніх.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: