На Херсонщині водій, який хотів відкупитись від поліцейського, може сісти на 4 роки

На Херсонщині водій, який хотів відкупитись від поліцейського, може сісти на 4 роки
Мешканець Берислава запропонував поліцейським хабар

41-річний мешканець Берислава запропонував поліцейським хабар в $100

На Херсонщині в Бериславському районі водій, щоб уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, запропонував працівникам поліції $100. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. В присутності свідків гроші були вилучені, а у відношенні водія відкрите кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту «Шилова балка» працівники сектору реагування патрульної поліції Бериславського відділу поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль. Під час бесіди з водієм поліцейські з’ясували, що посвідчення водія, реєстраційний талон та страховий поліс у нього відсутні», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці запросили порушника до приміщення посту для складання адміністративних матеріалів.

Зазначається, що 41-річний мешканець Берислава не заперечував своєї провини та запропонував поліцейським «вирішити питання» за $100, які поклав на робочий стіл. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка в присутності свідків вилучила гроші та доставила водія до Бериславського відділу поліції.

Попередня правова кваліфікація правопорушення – ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: