На Хрещатику біля ЦУМу сталася масштабна пожежа

На Хрещатику біля ЦУМу сталася масштабна пожежа
Фото: Дмитро Шеремета, «Главком»

Палає споруда колишнього Центрального гастроному

У самому центрі столиці на Хрещатику сталася масштабна пожежа. Навпроти відремонтованого ЦУМу палає споруда колишнього Центрального гастроному за адресою вулиця Хрещатик 40/1.

За інформацією кореспондентів «Главкому», пожежні бригади прибули на місце події не одразу. Дим від пожежі видно з різних частин міста.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що орієнтовна площа займання пожежі становить 1000 квадратних метрів. «Горить покрівля. Є загроза поширення вогню на поруч розташовані житлові будинки», ідеться в повідомленні. У ДСНС додали, що уточнення площі пожежі ускладнюється розміщеним на фасаді банером. Рух по Хрещатику перекрито від вулиці Прорізної до Бессарабської площі.

До гасіння залучено 22 одиниць техніки та 100 осіб особового складу, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій. З метою запобігання розповсюдження вогню на поруч розташовані житлові будинки, рятувальники подали на гасіння лафетні стволи. Задіяні також 7 ланок газодимозахисної служби та 2 автодрабини.

О 19:13 пожежу було локалізовано. Операція з ліквідації пожежі триває.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України о 21:04 загасили пожежу на Хрещатику в Києві у будівлі колишнього центрального гастроному.

«Пожежу за адресою м. Київ, вулиця Хрещатик 40\1 ліквідовано о 21:04. Площа пожежі уточнюється. Орієнтовна площа становить до 1000 кв. м. До гасіння було залучено 22 одиниці техніки та 100 чоловік особового складу», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», у будівлі Печерського районного суду Києва, що знаходиться на Хрещатику, проводять евакуацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: