На Хрещатику перекрили рух транспорту

На Хрещатику перекрили рух транспорту

Обмеження руху в центрі столиці пов'язане із проведенням низки заходів, організатором яких є ОУН

Рух транспорту перекрили на вулиці Хрещатик у центрі Києва.

Раніше у КМДА повідомили, що 1 грудня рух автотранспорту центральними вулицями столиці буде обмежено «відповідно до листа Головного управління Національної поліції у Києві» і в зв’язку з цим буде внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування.

Зокрема, тимчасово буде обмежено рух транспортних засобів на вулицях Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до будинку №3 на вул. Хрещатик), Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), Архітектора Городецького, Ольгинській та Інститутській (відрізок від алеї Героїв Небесної Сотні до перехрестя вул. Інститутської із вул. Шовковичною).

Зазначимо, що на час проведення заходів буде внесено зміни й у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, які проходять вищезазначеними вулицями. Справа в тому, що лідер організації ОУН Микола Коханівський разом зі своїми прихильниками вирішив пройти Хрещатиком та прилеглими вулицями, повідомляють у прес-службі столиці. Точний час початку акцій не повідомляється.

Обмеження руху в центрі столиці пов'язано з проведенням низки заходів, одним з яких буде мітинг-хода до Адміністрації президента України з вимогою «звільнення» всіх політичних в'язнів і «відсторонення Медведчука і Кучми», організований добровольчим рухом ОУН.

Внесенням змін у роботу громадського транспорту столиці, маршрути якого проходять вулицями проведення акцій, займається департамент транспортної інфраструктури Київської обладміністрації.

Нагадаємо, раніше у Медведчука заявили, що новий напад на офіс може статися 1 грудня.

Як відомо, 21 листопада, під час святкування третьої річниці Революції гідності, було скоєно напад на офіс «Українського вибору», внаслідок чого в будівлі було розбито вікна, його закидали фаєрами і димовими шашками. Під час погрому представники добровольчого батальйону ОУН на чолі з Коханівскім заявили про те, що повторюватимуть подібні акції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: