На Київщині постраждав хлопчик, який знайшов на дорозі запал до гранати і витягнув кільце

На Київщині постраждав хлопчик, який знайшов на дорозі запал до гранати і витягнув кільце

На Київщині двоє постраждали від вибухових предметів, серед них – дитина

13-річний хлопчик, житель с. Іванівка Ставищенського району та 62-річний житель м. Біла Церква знаходяться у лікарнях - вони постраждали від вибухонебезпечних предметів. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Київській області, передає «Главком».

За даними правоохоронців, малолітній хлопчик підібрав посеред дороги запал до гранати, витягнув кільце, від чого предмет спрацював. Дитина намагалась загасити його ногою та отримала травму.

В свою чергу, дорослий чоловік на місцевому авторинку розгрібав каміння та знайшов невідомий предмет, який вибухнув. На місця подій прибули слідчо-оперативні групи та вибухотехніки, які обстежили територію. Рештки вибухонебезпечних предметів вилучили та направили на відповідні експертизи.

Життю постраждалих нічого не загрожує.

Поліція звернулась до громадян із закликом роз'яснити дітям, що будь-який предмет, знайдений на вулиці або в іншому місці, може бути небезпечним.

«Якщо ви виявили невідомий предмет, у жодному разі - не чіпайте, не пересувайте, не розкривайте його, відійдіть якнайдалі від знахідки. Обов'язково одразу ж повідомте про це поліцію на безкоштовну цілодобову спецлінію «102» та дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи», - мовиться в повідомленні поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: