На Київщині у ДТП загинула дівчина з журналістським посвідченням

На Київщині у ДТП загинула дівчина з журналістським посвідченням

29-річна киянка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди

У вівторок, 24 липня, на автодорозі Київ-Одеса недалеко від селища Гребінка автомобіль Mazda з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з позашляховиком Mercedes. У ДТП загинула 29-річна киянка, у якої виявили журналістське посвідчення одного з українських ЗМІ. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Facebook.

«29-річна киянка, яка перебувала за кермом Mazda, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди до приїзду швидкої. При собі дівчина мала посвідчення журналіста редакції одного з українських ЗМІ, дійсне до кінця 2016 року», - йдеться у повідомленні.

Водій позашляховика відмовився від медичної допомоги, його життю нічого не загрожує. На місці події працює слідчо-оперативна група, призначені відповідні експертизи.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: