На кордоні між Україною і Польщею збудують ще чотири пункти пропуску

На кордоні між Україною і Польщею збудують ще чотири пункти пропуску

Зараз ведеться будівництво пункту пропуску «Мальховце-Нижанковичі», на яке польський уряд виділив у бюджеті на наступний рік 100 мільйонів злотих

Україна та Польща домовилися про збільшення пунктів пропуску на спільному кордоні — країни збудують ще чотири пункти.

Про це сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій, перебуваючи з візитом у Польщі, повідомляє УНІАН.

«Ми сьогодні домовилися, що наступним етапом нашого проїзду будуть наступні чотири пункти пропуску, які ми визначаємо як наступний етап нашої роботи», - сказав Парубій.

Йдеться про пункт пропуску на Закарпатті «Лубня» - «Волосате» (Великоберезнянський район Закарпатської області – Підкарпатське воєводство), ще два на Львівщині – «Лопушанка» – «Міхновець» (Турківський район Львівської області – Підкарпатське воєводство) і «Боберка» - «Смольник» (Львівська область - Підкарпатське воєводство), а також один перехід на Волині – «Адамчуки» – «Збереже» (Шацький район Волинської області – Люблінське воєводство).

«Ми зробимо все можливе, щоб ми цю амбітну програму змогли чимшвидше реалізувати. І я впевнений, це налагодить це більші і кращі відносини між Україною і Польщею», - додав Парубій.

Крім того, зараз ведеться будівництво пункту пропуску «Мальховіце-Нижанковичі», на яке польський уряд виділив у бюджеті на наступний рік 100 мільйонів злотих.

За словами Парубія, українська сторона повинна побудувати на своїй території дорогу до пункту пропуску.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: