На кордоні з Польщею у чергах опинилися майже дві тисячі автівок

На кордоні з Польщею у чергах опинилися майже дві тисячі автівок
Кордон з Польщею

Прикордонники просять подорожуючих врахувати зазначену інформацію та обирати для перетину кордону менше завантажені пункти пропуску

Станом на 8:00 четверга на кордоні України і Польщі у восьми пунктах пропуску у Волинській і Львівській областях утворилися черги, в яких стояли 1810 автомобілів, передає прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, 130 автівок стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг - Зосін», ще 120 - у ПП «Ягодин-Дорогуськ» на Волині.

У Львівській області у ПП «Шегині - Медика» своєї черги очікували ще 250 автівок, у ПП «Угринів - Долгобичув» - 350, у ПП «Краковець - Корчова» - 300, у ПП «Грушів - Будомєж» - 220, у ПП «Смільниця - Кросценко» - 140, у ПП «Рава-Руська - Гребенне» - 300 автомобілів.

Окрім того, на кордоні з Угорщиною у ПП «Чоп (Тиса) - Загонь» перебувало 75 авто, на кордоні зі Словаччиною у пункті пропуску «Ужгород - Вишнє Німецьке» - 20 автомобілів.

На кордоні з Румунією у пункті пропуску «Порубне - Сірет» перебувало 60 автомобілів, на кордоні з Молдовою у пункті «Мамалига - Крива» - ще 20 авто.

При цьому в інших пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг станом на 8:00 не зафіксовано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: