На КПВВ у Луганській області бойовики викрали жінку

На КПВВ у Луганській області бойовики викрали жінку
Людмила Сурженко, яку викрали російські терористи

Жінка, яка зникла три дні тому, знаходиться у біді і потребує уваги і допомоги з боку гуманітарних місій

Російські бойовики викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ. Про це повідомляє сайт новин Луганська і Луганської області Citynews.net.ua

«13 липня російські терористи викрали Людмилу Сурженко, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ. За словами людей, які поверталися разом з нею зі Станиці Луганської, у жінки були сильні проблеми зі слухом, і вона чимось не сподобалася проросійським бойовикам, які охороняли перехід», - йдеться в повідомленні.

Родичам Людмили вдалося з'ясувати, що останній раз її бачили на КППВ, але додому вона не прийшла. Люди, які проходили разом з нею, розповіли, що її змусили все викладати із сумок, забрали телефон, тримали в спекотний полудень на сонці.

Як пізніше з'ясували джерела новинного видання, викрадена бойовиками жителька Луганська дійсно є інвалідом дитинства зі слуху і в момент переходу КПВВ у неї сіли батарейки в слуховому апараті. Що саме стало причиною затримання - невідомо. Можливо, вона просто не почула вимоги бойовиків.

Наступного дня мати Людмили зверталася із запитами до окупаційної влади, але скрізь отримала відмову в наданні інформації. Через добу телефон викраденої вийшов на зв'язок, але відповідала на СМС явно не Людмила. 

Мамі СМС не приходили, тільки на інші контакти. Коли на один з номерів надійшло СМС, що вона на зв'язку, людина стала набирати Людмилу, але виклик скидали. Це повторилося багато разів, після чого надійшло повідомлення «пиши». Це нібито нормально для глухої людини з погано працюючим слуховим апаратом. Друзі Людмили відправили СМС, що не могли їй більше доби додзвонитися, але спілкування було грубо перерване СМС з помилками, чого Людмила ніколи не робила.

Наголошується, що нині є привід припускати, що жінка, яка зникла три дні тому, перебуває в біді і потребує уваги і допомоги з боку гуманітарних місій. 

Мама Людмили звертається з проханням про допомогу в пошуку своєї доньки до представників міжнародних організацій, які працюють у Луганську.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: