На Львівщині після землетрусу утворилося провалля: опубліковано відео

На Львівщині після землетрусу утворилося провалля: опубліковано відео

Глибина обвалу 30 м, пошкоджено дві електроопори

На Львівщині зафіксовано землетрус. Користувачі соцмереж виставляють фото та відео, на якому також зафіксовано обвал карстової породи в Дрогобицькому районі.

Про землетрус повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

«Повідомлення про землетрус 29.09.17 року о 21.46 в районі м. Дрогобич. За даними обробки сейсмічної мережі відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України: координати епіцентру - широта 49.3018 град, довгота 23.6019 град; глибина гіпоцентру в межах 2,2 км», - зазначається в повідомленні.

Водночас депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив про обвал карстової породи в Дрогобицькому районі.

«Обвал карстової породи діаметром 200 м, глибиною 30 м відбувся на території с. Модричі, Дрогобицького району, 300 метрів від дороги та 1 км до найближчої будівлі. Пошкоджено дві електроопори. Електропостачання населених пунктів не перервано. Потерпілих немає. Що саме спричинило обвал наразі невідомо, це з’ясують експерти», - розповів Зінкевич.

Відео з місця обвалу опублікувала Фейсбук-спільнота «Дрогобиччина».

«В регіоні на землях Дрогобицького району в межах шахт Стебницького Полімінералу утворилось глибоке і широке провалля, дві ночі мешканці Трускавця відчували поштовхи», - йдеться в повідомленні, яке проілюстровано фото та відео.

На місці події працює комісія, яка з’ясовує обставини події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: