На Майдані Україна прощається з Героєм АТО

На Майдані Україна прощається з Героєм АТО
Євген Сарнавський

Євген Сарнавський загинув від важких поранень, отриманих під час розмінування поблизу села Новоселівка

Сьогодні на Майдані Незалежності в Києві Україна прощається із загиблим на Донбасі капітаном, командиром інженерно-саперної роти 72 бригади Сухопутних військ ЗСУ Євгеном Сарнавським.

Президент Петро Порошенко доручив керівництву Міноборони представити капітана Сарнавського до нагороди. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Юджин», командир інженерно-саперної роти 72 бригади Сухопутних військ ЗСУ врятував тисячі людських життів. Ціною власного. 8 червня 2017 року, під час виконання бойового завдання з розмінування поблизу села Новоселівка, Євген отримав тяжкі вибухові поранення. Після двох тижнів напруженої боротьби за життя його серце не витримало. Слава і вічна пам'ять справжньому Воїну», - написав Порошенко у соцмережі.

«З 14 років він займався розмінуванням, тисячі життів врятував, дуже багато допоміг цивільним поблизу Волновахи, в Гранітному, зараз в Авдіївці і довколишніх прифронтових селах. Самотніми лишилися старенька мати і вагітна дружина. Син чи донька, народившись, вже ніколи не побачать тата», - написали на сторінці у соцмережі товариші по службі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: