На Миколаївщині сталася ДТП за участю двох КамАЗів: одна людина загинула

На Миколаївщині сталася ДТП за участю двох КамАЗів: одна людина загинула

Опубліковано моторошні фото

У Миколаївській області 1 липня сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина загинула, ще двоє отримали травми, та було перекрито рух для всіх видів транспортних засобів. Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП України в Миколаївській області.

За даними поліції, ДТП сталася о 4.10 на 78 км автодороги Р-06 «Ульянівка - Миколаїв» в районі с. Мигія Первомайського району.

«Водій автомобіля КАМАЗ, рухаючись зі сторони м. Миколаєва в напрямку м. Первомайськ, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення з автомобілем Сканія, після чого продовжив рух, допустив перекидання транспортного засобу на лівий бік та зіткнення з автомобілем КАМАЗ, в результаті чого відбулось розсипання зерна на проїзну частину. Автомобіль Сканія також продовжив рух та допустив бокове зіткнення з вантажним автомобілем Мерседес Бенц 811», - сказано в повімдоленні.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Сканія від отриманих травм загинув на місці, водії автомобілів КАМАЗ отримали травми. Крім того, внаслідок ДТП відбулось повне перекриття руху по автодорозі Р-06 «Ульянівка - Миколаїв». Станом на 8 годину 45 хвилин рух транспортних засобів на цій ділянці дороги було повністю відновлено.

В районі місця скоєння ДТП було організовано реверсний рух для легкових автомобілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: