На «нормандських» переговорах Порошенко вимагатиме режиму тиші на Донбасі

На «нормандських» переговорах Порошенко вимагатиме режиму тиші на Донбасі

Телефонні переговори лідерів країн «нормандського формату» відбудуться 24 липня

Президент України Петро Порошенко наголосив, що під час переговорів у телефонному режимі лідерів країн «нормандського формату» в понеділок, 24 липня, вимагатиме негайного і реального забезпечення режиму припинення вогню на Донбасі. Про це він заявив за результатами переговорів з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

«Вже у понеділок відбудуться телефонні переговори у «нормандському форматі». І я вимагатиму негайного, реального забезпечення режиму припинення вогню вздовж усієї лінії зіткнення», - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що у разі невиконання цього Росією закликатиме до посилення міжнародною спільнотою санкцій щодо РФ.

«Ми не можемо і не будемо спостерігати за брутальним порушенням Мінських домовленостей. І кожна смерть українського героя не повинна залишатися без дуже жорсткої реакції», - наголосив Порошенко. 

Нагадаємо, раніше спеціальний представник Організації з безпеки і співробітництва в Європі Мартін Сайдик повідомив, що телефонна розмова лідерів країн Нормандської четвірки відбудеться 24 липня.

Петро Порошенко після переговорів з президентом Білорусі Олександром Лукашенком заявив, що за час російської агресії в Україні загинули 11 тисяч українців - військових і цивільних. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: