На Оболоні п'яний полковник за кермом влаштував стрілянину та хизувався колекцією «ксив»

На Оболоні п'яний полковник за кермом влаштував стрілянину та хизувався колекцією «ксив»

Полковника раніше вже затримували за кермом у стані сп'яніння

П'яний полковник розвідки влаштував стрілянину на Оболоні в Києві. Побачивши правоохоронців, чоловік викинув зброю і спробував втекти, але його затримали. Тоді він надав посвідчення полковника і спробував «зам'яти» справу.

Як згодом з’ясувалось, Олександр Конотопенко, який влаштував стрілянину в Києві, виявився власником колекції посвідчень різних силових структур. Крім того, його раніше затримували за кермом у стані сп'яніння. Про це на своїй  сторінці у Facebook повідомив журналіст Роман Синіцин.

У вересні 2016-го п'яний полковник СБУ Конотопенко на автомобілі Honda CR-V здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo - важкі травми отримує пасажир Aveo, розповів Синіцин.

«Саша світить ксівами полковника СБУ, помічника голови апарату пенітенціарної служби і «кивами» МВС на прізвище Кононенко. Справу заминають», - йдеться у повідомленні журналіста.

Синіцин розповів, що коли про це дізналися журналісти, піднявся шум, але швидко затих.

«Вчора Саша на Оболоні п'яний стріляє з травмата по уявних ворогах. Приїздять копи, Саша кидає ствол, б'ється з копами і намагається втекти на Toyota Camry. Потім світить «ксиву» Головного Управління Розвідки (заступник начальника управління) і намагається «порішати», - нагадав журналіст.

Крім того, у Конотопенка знову знайшли колекцію «ксив».

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика


У прес-службі Міноборони заявили, що затриманий у Києві громадянин з посвідченням співробітника ГУР МО України звільнений з військової служби ще навесні 2017 року.  У свою чергу, в СБУ повідомили, що його звільнили ще в 2016, він перевівся до іншого відомства

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: