На Одещині вибухнув автомобіль поліцейського: є постраждалі

На Одещині вибухнув автомобіль поліцейського: є постраждалі

Унаслідок вибуху постраждали дружина і дитина поліцейського

На вул. Нахімова в Ізмаїлі Одеської області в неділю, 6 серпня, вибухнув автомобіль.

Про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Одеської області.

«Було встановлено, що вибухнув автомобіль, що належав працівнику кримінальної поліції», - сказано в повідомленні.

Унаслідок вибуху постраждали дружина і дитина поліцейського, обох доставили до медичного закладу.

На місці події працюють вибухотехніки.

Всі обставини інциденту встановлюються.

Раніше повідомлялося, що у центрі Рівного напередодні стався конфлікт між двома відпочиваючими компаніями, в результаті якого загинула людина, двоє отримали поранення.

«Суперечка переросла в бійку, в ході якої 47-річний зловмисник завдав кілька ударів ножем в тіло 30-річного рівнянинові. Після цього ще один удар, іншому 30-річному чоловікові. 25-річна подруга постраждалих, яка була свідком кривавого конфлікту, підняла ніж, який викинув нападник, і тричі вдарила ним 32-річного товариша зловмисника. Один з чоловіків – 30-річний житель помер у кареті швидкої медичної допомоги, двох інших доставили в реанімаційне відділення Рівненської міської лікарн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Кривому Розі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Довгинцівського відділу поліції міста влаштував бійку біля кафе. Чоловіка усунули за інцидент від виконання обов'язків і почали за цим фактом службову перевірку.

«Попередньо встановлено, що один із заступників керівника відділу поліції Дніпропетровської області створив конфлікт біля кафе, який переріс у бійку. До одного з розважальних закладів міста був викликаний екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події поліцейські виявили правопорушника, який вів себе зухвало, виражався нецензурною лексикою, не реагував на зауваження правоохоронців», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: