На охорону сім'ї Трампа вже витрачено всі кошти з річного зарплатного фонду Секретної служби

На охорону сім'ї Трампа вже витрачено всі кошти з річного зарплатного фонду Секретної служби

Трамп регулярно проводить вихідні за межами Вашингтона в своїх елітних гольф-клубах у Флориді, Нью-Джерсі і Вірджинії, а це - додаткові витрати

Секретна служба США, покликана охороняти перших осіб держави і їх сім'ї, вже виснажила свій зарплатний фонд, забезпечуючи безпеку всього великого сімейства нинішнього президента Дональда Трампа. Про це в опублікованому в понеділок інтерв'ю газеті USA Today розповів новий директор спецслужби Рендольф Аллес. 

За словами Аллеса, зарплати і виплати за понаднормову роботу для більш ніж тисячі агентів перевищили суму, яка спочатку була розрахована на цілий рік. Причина таких витрат полягає в тому, що Секретної службі тепер доводиться охороняти 42 особи, з них 18 - члени сім'ї Трампа. При екс-президенті Бараку Обамі охороняли 31. Складність полягає також в тому, що Трамп регулярно проводить вихідні за межами Вашингтона в своїх елітних гольф-клубах у Флориді, Нью-Джерсі і Вірджинії. Дорослі діти Трампа - Дональд-молодший і Ерік - в свою чергу регулярно здійснюють ділові поїздки, як по країні, так і за кордоном.

«У президента велика сім'я, а наші обов'язки прописані в законі. Я нічого не можуть змінити, у мене немає свободи дій», - визнав Аллес. Щоб його підлеглі просто не залишилися без грошей, глава Секретної служби вже почав обговорювати з законодавцями збільшення річного зарплатного фонду - з $160 тис. до $187 тис. Принаймні, на період першого президентського терміну Трампа.

Ще в спеціальній доповіді від 2014 йшлося, що агенти Секретної служби і співробітники в формі, які несуть постійне чергування, стикаються з понаднормовою роботою, це тягне за собою витрати. Як зазначає видання, незабаром роботи у цій спецслужби побільшає: у вересні в Нью-Йорку пройде чергова сесія Генеральної Асамблеї ООН, на яку з'їдуться близько 150 глав держав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: