На паркані московської церкви у Львові з’явився напис «Путін - наш Бог»

На паркані московської церкви у Львові з’явився напис «Путін - наш Бог»
Напис на паркані
Фото: Oleh Radyk / Facebook

Працівники комунальних служб замалювали провокативні написи

Невідомі в ніч на 26 серпня зробили провокативний напис на бетонному паркані навколо храму святого великомученика Георгія у Львові, який належить Українській православній церкві Московського патріархату. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор «Економічного бойкотного руху», громадський активіст Олег Радик, розмістивши відповідні світлини.

«Путін - наш Бог» - такий напис з’явився у Львові на вулиці Короленка, де знаходиться приміщення («храм») Російської православної церкви (УПЦ МП). Очевидці кажуть, що маляри були на авто на польських бляхах», - написав громадський активіст.

В обласному управлінні поліції УНІАН повідомили, що до правоохоронців інформація про напис на паркані навколо храму святого великомученика Георгія (УПЦ МП) надійшла від громадян вранці 26 серпня. При цьому зазначили, що від самих представників церкви звернень до поліції не надходило. До кінця дня 26 серпня працівники комунальних служб замалювали провокативні написи.

Нагадаємо, хазяїн Кремля Володимир Путін знову показав російському електорату верхню частину свого тулуба.

Це сталося під час риболовлі у Сибіру, фото з якої публікують російські ЗМІ. Зокрема, президент Росії цілих дві години свого часу виділив на гонитву за щукою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: